André van Duin is te min voor Theaterproductiehuis Zeelandia!


MIDDELBURG / SLUISKIL – Sinds twee dagen proberen twee medewerkers van Theaterproductiehuis Zeelandia in Middelburg bijgaand filmpje met André van Duin van Zeeland.Blog af te krijgen. Omdat Zeelandia niet met het filmmateriaal, lees: André van Duin in verband gebracht wil worden! “Het gaat ons om de filmpjes: daar willen wij niet mee worden geassocieerd”, bekent Karen Kroese Van Zeelandia donderdagmiddag!

Het begon onlangs allemaal met de oproep dat organisatie van het Nazomerfestival iemand zoekt die elke voorstelling vanaf 23 augustus mee wil spelen als…pizzakoerier! Het gaat dus om een figurant. De voorstellingen zijn in Sluiskil. En omdat wij met André van Duin te doen hebben vullen wij het vandaag aan met een filmpje van Armand, waarvan de tekst zeker van toepassing is op de huidige situatie!

Lees ook:Pizzakoerier met acteertalent gezocht!
Lees ook:Kinderpostzegels!
Lees ook:André van Duin scoort tijdens carnaval!
Lees ook:André van Duin koper van eerste Kinderpostzegels!
Lees ook:Circus Belly Wien in Westkapelle!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>