Zeeuwse drummer Alvin M. wegens ontuchtzaak uit Massada gezet!


MIDDELBURG – Massada heeft per direct hun in het Zeeuwse opgegroeide drummer Alvin M. uit de (bekende pop-)groep gezet. Hij is verdachte in een ontuchtzaak met twee meisjes van 14 en 16 jaar jong!

Op 28 juli is de uitspraak van de recente rechtszitting, maar de band wil het oordeel van de rechter niet afwachten. Zanger en bandleider Johnny Manuhutu: “Wij zijn verbijsterd en ontdaan over wat zich heeft voorgedaan. Wij distantiëren ons volledig van de handelwijze van ons bandlid. Wij wachten de uitspraak niet af en hebben unaniem besloten onmiddellijk de samenwerking met hem te beëindigen.” Manuhutu beweert niets van de ontuchtzaak te hebben afgeweten. Bron: Volkskrant.

Lees ook:Brand Zierikzee!
Lees ook:Middelbrand in Bruinisse
Lees ook:Nep PVV Twitteraar in Vlissingen actief
Lees ook:Brand in Poortvliet!
Lees ook:Brand Vlissingen!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Zeeuwse drummer Alvin M. wegens ontuchtzaak uit Massada gezet!

  1. Dj

    Kijk hoe ze die man afmaken voor 2 kleine H***** die maar al te graag mee wilden naar de kleedkamer..Kleine h***** die op jacht gaan om artiesten te slopen. H***** die in korte rokjes zelfs deze Rechter zouden kunnen versieren..S****.!!
    De man is nu een Pedofiel..en wordt keihard afgemaakt als een hond dat terwijl een Artiest als Rod Stuard wel met een 13jarige kan n*****. Belachelijk land is dit aan het worden.
    Ben zelf Dj en zie elke week genoeg kleine H**** die zich flink laten opvullen door negers met grote dikke p****. maar die klagen niet ..omdat er niks te halen valt..VIEZE H**** ZIJN HET !
    Tegenwoordig krijgen vrouwen van 13 al kinderen en n**** al op hun 11de wordt wakker K** RECHTER en Pak de Media aan die deze kleine H**** persoonlijk opleid met al die programma’s waar onze kinderen..toekomstige H***** en P**** naar moeten kijken -
    DIT LAND GAAT NAAR DE VERDOEMENIS !

      /   Reply  / 
  2. frank bikker

    @marcel. Vind u dat de hr. dj. zich hier normaal opstelt en dat ie niet verwijderd moet worden?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>