PZC en De Stem komen niet vandaag: Gelukkig heeft u Zeeland.Blog! UPDATE!


MIDDELBURG – Vanwege een grote technische storing bij uitgever Wegener zullen duizenden lezers van de PZC en De Stem het vrijdagochtend zonder hun regionale krant moeten stellen. Geen van de zeven regionale dagbladen die Wegener uitgeeft, zal verschijnen.

Volgens een zegsman is het systeem inmiddels weer in de lucht. Wegener heeft nog niet besloten of het de kranten later op de dag alsnog zal uitbrengen. Marius den Nobel van Omroep Zeeland twittert: “En toch mis ik zo vroeg in de morgen het Zeeuwse Sufferdje. En nu alle abonnees een schadevergoeding zeker?” PZC journaliste Nadia Berkelder: “Mensen bellen de redactie plat. De lijnen zijn overbezet. Krant wordt morgen extra dik, belooft hoofdredactie. Niet alleen de pagina’s konden niet worden gedrukt: het hele systeem lag plat. Dus ook www.pzc.nl kon niet worden ververst. Lezers zijn ongelofelijk begripvol. ,,Het is wat eej, met die rotcomputers”, zei een meneer zojuist.” Politiewoordvoerder Alwin Don tegen Berkelder van de PZC: “Sterkte.” Politiewoordvoerder Esther Boot: “Geen PZC! Hoe moet het dan als de wurgslang wordt gevonden?” Gelukkig heeft u Zeeland.Blog met leuke nieuwtjes.

Lees ook:PZC straks in het Volkskrant-nest?
Lees ook:Samensmelt plan PZC/De Stem geflopt!
Lees ook:Concurrent Helge Prinsen over PZC: Hoezo extra dik???
Lees ook:ZUCHT… Alweer problemen bij de PZC: Noodeditie!
Lees ook:Storing bij de PZC!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>