Rommelmarkt vestigingsdagen Hulst

HULST – Tijdens de Vestingstedendagen zaterdag 27 en zondag 28 augustus vindt de traditionele rommelmarkt plaats op het ’s-Gravenhofplein te Hulst. De kaartverkoop voor standplaatsen is op zaterdag 20 augustus.

De deelname aan de rommelmarkt is beperkt tot de inwoners van de gemeente Hulst. Het is de bedoeling dat er alleen tweedehands spullen worden verkocht en bedrijfsmatige verkoop is niet toegestaan. De marktmeester is belast met het toezicht. Op zaterdag 20 augustus 2011 van 8.00 tot 12.00 uur kunt u in de gemeentewinkel, gelegen aan de Grote Markt 24 te Hulst, de genummerde deelnamebewijzen voor deze rommelmarkt kopen. Hiervoor wordt per standplaats (parkeervak) een bedrag van € 6,- gevraagd. Per gezin wordt slechts één deelnamebewijs verstrekt: òf voor zaterdag òf voor zondag. U kunt gelijktijdig bij de uitreiking van de deelnamebewijzen betalen. U hoeft hiervoor dus niet op een later tijdstip terug te komen.

Lees ook:Rommelmarkt Vestingdagen
Lees ook:Kaartverkoop rommelmarkt Vestingdagen!
Lees ook:Kaartverkoop rommelmarkt Hulster Vestingdagen!
Lees ook:Hulster Vestingdagen!
Lees ook:Kaartverkoop rommelmarkt Vestingdagen!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Rommelmarkt vestigingsdagen Hulst

  1. Willy Van Remoortere

    Beste Mensen.

    Ik vind je website prima, maar waar ik me aan stoor, dat je toelaat rommelpraktijken zoals: Je bent de 1.000.000 bezoeken en je ben uitverkoren om een MINI te winnen. Ik heb dat al tientalle keren gehad dat ik die gelukkige ben, maar schenk daar zeker geen vertrouwen in. Laat dat a.u.b. weg.

    Groeten.

    Willy Van Remoortere

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>