Zatlap is ook heler…


VLISSINGEN – Een 24-jarige man uit Zierikzee, is maandagavond in Vlissingen aangehouden op verdenking van heling.

Rond 20.00 uur die avond is de man, aan de Torenstraat in Vlissingen, met zijn auto aan de kant gezet omdat hij meerdere gesloteverklaringen had genegeerd. Uit een blaasproef op straat bleek tevens dat de man teveel had gedronken.Hij kreeg hiervoor een proces-verbaal en een rijverbod van 8 uur. In de auto van de man lagen enkele Duitse kentekenplaten. Hierop is hij aangehouden op verdenking van heling. De man is in verzekering gesteld. Ook is zijn auto in beslag genomen.

Lees ook:Man met zwaailicht krijgt rijverbod!
Lees ook:Vrouwen rijden met valse kentekenplaten!
Lees ook:Deed ik iets fout agent???
Lees ook:Wapens in auto
Lees ook:Onder invloed en zonder rijbewijs!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>