Nu moet Scoop zelf op rapport! Te duur!


MIDDELBURG – Toegeven: Bij het aantreden in de Provinciale Staten liet de PVV-fractie meteen weten in de maag te zitten met het Middelburgse onderzoeksbureau Scoop. Afgelopen vrijdag is in de commissie bestuur, financiën en welzijn gebleken dat de PVV’ers vriendjes hebben gemaakt in het Zeeuwse pluche met andere tegenstanders!

Dankzij de weerstand van PVV, SP, CU, VVD en SGP staat een meerderheid van de Staten van Zeeland sceptisch tegenover Scoop. Ze vragen zich af wie er zit te wachten op werk van de zogenoemde rapporten-fabriek. Dus kwam Scoop-directeur Dick van den Bout op rapport! Om zijn werk verdedigen. Vooral de forse begrotingsoverschrijding vallen verkeerd bij verschillende politici. Arjan Beekman van de CU vindt Scoop te luxe voor Zeeland. “Waarom een Rolls Royce als een Mercedes voldoende is”, klonk het. Samenvattend moet Scoop het wat de politici betreft doen met een onvoldoende!

Lees ook:Bas Eickhout (GL) in Zeeland!
Lees ook:Uit! in Middelburg!
Lees ook:Fusie Scoop en Bieb!
Lees ook:Economische Atlas 2014: dalende beroepsbevolking, lage werkloosheid!
Lees ook:Zeeuwen worden oudst van Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>