Vechtersbazen: Het spijt ons!

TERNEUZEN – Politie Zeeland heeft dinsdag in verband met een mishandeling in Terneuzen de twee vechtersbazen opgepakt. Nadat ze ieder “het spijt me” hadden geroepen, mochten ze weer de wijde wereld in!

Twee Terneuzenaren van 18- en 19 jaar  werden aangehouden in hun woning. De twee mannen hebben inmiddels een volledige verklaring afgelegd en hun spijt betuigd. Ze hebben een dagvaarding uitgereikt gekregen en ze zullen in november voor de politierechter moeten verschijnen. Deze mishandeling vond plaats in de nacht van zondag 24 juli op maandag 25 juli jl. In de Axelsestraat in Terneuzen werden  twee Terneuzenaars van 18- en 23 jaar, zonder dat daar aanleiding toe was, mishandeld door twee mannen. De 23-jarige is zodanig mishandeld dat hij een hersenschudding en een gat in zijn hoofd opliep. Hij was zelfs even bewusteloos. De 18-jarige liep hoofd- en schaafwonden op.

Lees ook:ZINLOOS GEWELD: Terneuzenaars mishandeld!
Lees ook:Huilie huilie om gezichtswondje…
Lees ook:Tuig mishandelt Axelse jongen: Gescheurde trommelvlies
Lees ook:Mishandeling Renesse: 2 arrestaties!
Lees ook:Viertal met losse handjes in de cel!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>