Meerdere inbraken in Oosterland!


OOSTERLAND- Er zijn woensdagavond en in de nacht van woensdag op donderdag vier inbraken of insluipingen geweest in Oosterland.

In twee woningen aan het Torenplein werd tussen 22.00 uur disndagavond en 06.00 uur woensdagochtend ingebroken. In de ene woning werd op het eerste gezicht niets weggenomen. Hier is/zijn de dader(s) binnengekomen door een slot te forceren. De technische recherche is wel ter plekke geweest om sporen af te nemen. In de andere woning aan het Torenplein is of zijn de dader(s) binnen kunnen komen door een raam te forceren. Uit deze woning is geld gestolen. Ook twee woningen aan de Groenendaal werden bezocht door inbrekers. In beide woningen is/zijn de dader(s) naar binnen kunnen komen doordat deuren niet afgesloten waren. Uit de ene woning zijn geld en bankpassen meegenomen. Uit de andere woning lijkt niets weg. In alle vier de woningen heeft de technische recherche van de Zeeuwse politie onderzoek gedaan.

Lees ook:Inbraken in woningen in Middelburg!
Lees ook:Wapen en drugs gevonden bij inval
Lees ook:Woninginbraken Colijnsplaat!
Lees ook:Inbrekers slaan slag in gemeente Hulst!
Lees ook:Inbraak in Bruinisse!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>