Vlissingen heeft sluitende begroting !


VLISSINGEN – Burgemeester en wethouders van Vlissingen presenteren de concept-begroting voor 2012. Ondanks de financieel-economisch onrustige tijd is het ‘huishoudboekje’ van de gemeente sluitend. Het in 2011 ingezette bezuinigingspakket wordt ook in 2012 onverkort doorgezet. Desondanks blijft Vlissingen ook in 2012 prioriteit geven aan veiligheidsbeleid, sociaal-economische ontwikkeling, duurzaamheid en versterking van de financiële basis van de gemeente.

Geen lastenstijging

Vlissingen blijft bouwen en ontwikkelen. Het college van B&W en de gemeenteraad hechten daaraan veel belang. Daarom is voor nieuw beleid in 2012 € 1 miljoen extra beschikbaar. De totale gemeentelijke lasten voor de burger stijgen niet meer dan het inflatiecijfer en het niveau van de dienstverlening blijft hetzelfde.

Behandeling begroting

De begroting wordt besproken tijdens een speciale commissievergadering op dinsdag 18 oktober (stadhuis, 19.30 uur). De gemeenteraad behandelt de begroting en stelt deze vast op donderdag 3 november (stadhuis, 19.30 uur).

Lees ook:Vlissingen werkt aan financieel herstel!
Lees ook:College Vlissingen wil 3 miljoen extra bezuinigen!
Lees ook:Bezuinigingen Vlissingen!
Lees ook:Kapelle financieel gezond!
Lees ook:Geen sluitende Vlissingse begroting!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>