Ook Middelburger Danny Vera is winnaar van de Televizierring!


MIDDELBURG / HILVERSUM – Huismuzikant Danny Vera van Voetbal International is een Middelburger en sinds vrijdagavond ook mede de trotse winnaar van de Televisierring! Want het RTL7-programma waarin hij zo vaak te gast is won de prijs!

Zijn baas en eigenlijk ook zijn nationaal ontdekker Johan Derksen heeft steeds gezegd dat hij die prijs helemaal niet wilde. Tijdens de uitreiking was hij gewoon zijn eigen voetbalshow live aan het uitzenden. Maar hij is natuurlijk met het goede nieuws “overvallen” en best een beetje trots! En Danny Vera? Die is uiteraard ook blij!

Lees ook:Danny Vera in De Melkweg!
Lees ook:Danny Vera en Escha Tanihatu getrouwd!
Lees ook:Danny Vera en Escha Tanihatu gaan trouwen!
Lees ook:Danny Vera scoort wel!
Lees ook:Nieuw tournee Danny Vera!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>