Mauro-moet-weg-actie op Twitter!


GOES- Een ware Mauro-moet-weg-actie’ op het internet moet ervoor gaan zorgen dat de met uitzetting bedreigde jongen daadwerkelijk naar Angola gaat! Ook verschillende Zeeuwen sluiten zich via bijvoorbeeld Twitter bij deze campagne aan!

#Mauromoetweg heet de actie op Twitter. Ook zijn er verschillende petities in omloop, een initiatief van het blog Dutch Daily Reality News. “Mauro die hier al negen jaar woont dient snel te worden uitgezet naar Angola, want Mauro is Angolees”, zo staat er te lezen. “Een Angolese jongen met een Angolese moeder en met Angolese familie, die een mooie toekomst tegemoet gaat in het weer veilige Angola. In Angola houden ze van voetballen en dat komt goed uit, want daar houdt Mauro van”, meldt de blog verder.

Lees ook:Tweede Kamerlid Ad Koppejan: Mauro moet blijven!!!
Lees ook:Ad Koppejan ook tijdens CDA-congres: Mauro moet blijven!
Lees ook:Snotterende Ad Koppejan noodgedwongen jaar terug in de tijd door Mauro!
Lees ook:Tweede Kamerlid Ad Koppejan zet zichzelf voor schut in uitzettingszaak Mauro!
Lees ook:Verklaring van Mauro zelf!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Mauro-moet-weg-actie op Twitter!

  1. J. Karst

    Nederland is moreel failliet. Ik las zo even wat reacties her en der op het internet rond deze kwestie en besef mij – zelf in het buitenland woonachtig – dat Nederland gegijzeld wordt door angst, ‘fobisme’ en negativisme. Instemmen met de deportatie van een onschuldige 18-jarige jongen die volledig geworteld is in Nederland staat wat mij betreft gelijk aan waar tijdens de 2e wereldoorlog de NSB voor stond. Die inmiddels overleden NSB is weer opgestaan maar kent vandaag de dag veel gezichten. Ik schaam mij Nederlander te zijn. Ik roep daarom alle politici met nog een beetje kloten en moreel besef op om een einde aan deze ongein te maken. Een razzia is het zo langzamerhand.

    Duidelijke regels/wetgeving voor immigratie en migratie akkoord, maar dan wel regels die rekening houden met de uitzonderingen die de regel bevestigen. Op dit moment worden tè veel mensen getroffen door decennia wanbeleid van opeenvolgende regeringen, en dat niet allen inzake dit onderwerp. Onmenselijk gewoonweg!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>