Minister De Jager: Géén klinkende munt voor de gulden!


KAPELLE- De in Kapelle geboren minister van financiën Jan Kees De Jager vindt het plan van de PVV om te onderzoeken of de Nederlandse gulden terug de portemonnee in kan absurd! En hij ziet er dus niets in om van die gulden weer klinkende munt te maken!

PVV-voorman Geert Wilders is op Twitter duidelijk over zijn plan: “De euro is mislukt. Nu vooral geld sturen naar knoflooklanden. Eurofiel kabinet heeft geen plan B. Gulden terug? Daarom een PVV-onderzoek en referendum! Ofwel: Wilders wil via het beoogde onderzoek te weten komen of de gulden ons land uiteindelijk meer oplevert dan vast te houden aan de huidige Europese munteenheid. De euro dus!

Lees ook:Geert Wilders trekt stekker uit Catshuis-onderhandelingen!
Lees ook:Toch Zeeuws referendum: Hedwigepolder niet deels onder water vindt 71%!
Lees ook:Tweede Kamer: Bouw nieuwe kerncentrale Borssele niet in referendum!
Lees ook:Goese wethouder De Bat is bang voor Wilders
Lees ook:Geen referendum deels ontpolderen Hedwige!

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Minister De Jager: Géén klinkende munt voor de gulden!

  1. harm

    ik was op voorhand al tegen die euro als monopolistische valuta, ik zou het graag als handels geld gezien hebben, internationale valuta naast de gulden…

    echter nu na 10 jaar… 10 van afzien en genaaid zijn door onze “ridders” in Den Haag… zeg ik knal die euro er uit.. grenzen dicht Nederland heeft niks aan Europa!!! ja wellicht voor de ego’s van onze mensen in het kabinet maar voor de Nederlandse individu heeft het alleen maar ellende gebracht… onze multiculturele samenleving heeft er onder te leiden!

    waar is die zorgstaat waarin iedereen zijn verzekeringen kon betalen
    waar is dat land wat we thuis konden noemen.
    het land waar we wisten wat onze GULDEN waard was.
    het land waar iedereen naar opkeek omdat ze jaloers waren op ons huishoudboekje
    het land waar we allemaal trots waren op onze volksidentiteit
    waar is de markt waar een gulden een daalder waard was i.p.v een euro de helft..

    Kom op Nederlanders (in alle vormen maten kleuren en geloven) laten we in f**ks naam terug gaan naar de tijd dat we allemaal wisten waar we aan toe waren.

    Toen we wisten dat je in Friesland geen werk kon vinden en dat je in Limburg het minste kon verdienen als je al werk had… en dat het niet uitmaakte of het slecht ging in Griekenland want onze gulden en ons land was daar niet afhankelijk van… wij konden als burger blij en trots op ons landje zijn..

    en nu bepalen anderen ver buiten onze grens hoe wij ons leven moeten leven omdat de “ridders” in den haag graag het beste kindje van de klas willen zijn en het hun niet uitmaakt of wij als burger er voor of achteruit op gaan zolang wij maar goed zijn voor Europa….

    ik zou zeggen nee mensen laten wij gewoon ons ding doen en lekker van Europa genieten als we daar op vakantie gaan….

    GULDEN TERUG
    NEDERLAND TERUG
    ONS WIJ GEVOEL TERUG!!!

      /   Reply  / 
  2. marcel

    helemaal mee eens!!! dat schijt europa heb ik niks aan niemand in nederland vroeger was je trots op nederland maar nu………….. ik niet meer

    GULDEN TERUG
    NEDERLAND TERUG
    ONS WIJ GEVOEL TERUG

      /   Reply  / 
  3. Valuta calculator

    Ik ben het er inderdaad mee eens. De gulden valuta zou terug moeten komen zonder dat we opnieuw minder geld overhouden! Toen we van de gulden valuta naar de euro valuta zijn gegaan hebben we veel minder overgehouden dus stel dat ze nu terug veranderen dan moet dat wel niet weer opnieuw gebeuren!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>