Nelly.nl helpt Zeeuwse ouders met opvoeden


MIDDELBURG – Nelly is vanaf zaterdag 19 november de online Zeeuwse nanny.

Achter Nelly staan professionals die weten wat er leeft en speelt bij het opvoeden van kinderen in de Zeeuwse samenleving. Want, opvoeden roept dagelijks nieuwe vragen op. “Ben ik te streng of juist te slap in het stellen van grenzen? Hoe laat moet mijn peuter eigenlijk in bed liggen? En hoe pak ik dat gesprek over ‘de bloemetjes en de bijtjes’ aan?” Opvoeden is vaak leuk, maar zeker niet altijd makkelijk. Iedere opvoeder heeft soms een moment waarop hij of zij het even niet meer weet. Via de chatfunctie op Nelly.nl kun je direct (en anoniem) je vragen stellen.

De Zeeuwse nanny beantwoordt online alledaagse vragen van ouders. De site van Nelly.nl staat bovendien vol tips en adviezen over de opvoeding van peuter tot puber, waar je direct mee aan de slag kunt. En heb je alles al geprobeerd of kun je het antwoord niet vinden, dan chat of mail je je vraag rechtstreeks aan Nelly. Nelly is graag behulpzaam. “Vraag maar raak!”, dat is het motto. De komende maanden laat Nelly haar gezicht ook regelmatig op straat zien. In de weekenden van half november tot eind december kan iedere Zeeuw de mensen van Nelly.nl tegen het lijf lopen. Voor een kennismaking, een praatje of een paar goede tips. Zo lopen de mensen van Nelly.nl op zaterdagen van 11.00 tot 16.00 uur door de binnenstad van: Goes (19/11), Zierikzee (26/11), Terneuzen (03/12), Vlissingen (10/12) enMiddelburg (17/12).

Lees ook:Beter omgaan met je puber!
Lees ook:Werkzaamheden A58!
Lees ook:Laat Ze Niet Verzuipen!
Lees ook:Meldkamermedewerkers beantwoorden publieksvragen!
Lees ook:Dag van de Mantelzorg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>