Sinterklaas in de problemen met pakjesboot bij Vrouwenpolder!


VROUWENPOLDER- Sinterklaas en zijn Pieten brengen vandaag (zaterdag) een bezoek aan Vrouwenpolder. Om 15.15 uur probeert Sinterklaas met de stoomboot aan te komen op het strand bij Vrouwenpolder, maar onderweg gaat het helemaal mis!

De boot komt vast te liggen en de pieten weten niet meer wat ze moeten doen. Ze denken dat de boot te zwaar is en gooien de pakjes overboord. Ook sturen ze een fles met een brief met ‘help’ naar de kust. Gelukkig vinden de kinderen in Vrouwenpolder de nootkreet en zo kan de KNRM Noord-Zeekant-Buiten gebeld worden om Sinterklaas en de pieten toch nog naar de kust brengen. Het is wel even spannend als Sinterklaas uit de boot op het land getild wordt, maar uiteindelijk komt het gelukkig toch nog allemaal goed, ook met de pakjes. In strandpaviljoen Breezand is er vervolgens een zoektocht naar ‘Hollands next piet’ en kunnen de kinderen een Pietendiploma halen.

Lees ook:Sinterklaas met…Pieten naar Vlissingen en Souburg!
Lees ook:Sinterklaas komt!
Lees ook:Sinterklaas komt 17 november naar Middelburg!
Lees ook:Pakjesboot brengt Sinterklaas weer naar Middelburg!
Lees ook:Sinterklaas vaart richting Vlissingen en…Oost-Souburg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>