Winter in aantocht: Gladheidsbestrijding!


VEERE- In de winterperiode is er kans op gladheid als het vriest of sneeuwt. Als het glad is wordt er in de gemeente Veere gestrooid. Het strooien gebeurt op doorgaande routes zoals busroutes, hoofdtoegangswegen tot wijken en fietspaden.

Sneeuw

Bij sneeuwval worden doorgaande routes zoals busroutes, hoofdtoegangswegen tot wijken en fietspaden sneeuwvrij gemaakt en gestrooid. Als extra service wordt bij langdurige sneeuwval ook een aantal routes naar huisartsen, WoZoCo’s, verzorgingshuizen, gemeentelijke gymzalen en verenigingsgebouwen door medewerkers van de gemeente Veere begaanbaar gehouden. Dit gebeurt op de eerst volgende werkdag nadat het heeft gesneeuwd.

In straten buitenom de routes strooit Veere in principe niet. Bij langdurig aanhoudende gladheid wordt hier zand gestrooid. Voor het sneeuw- en ijsvrij houden van stoepen doet de gemeente een beroep op de inwoners. Veere kan geen zout of zand ter beschikking stellen aan inwoners of bedrijven.

De gemeente Veere in de sneeuw:

Lees ook:Gladheidbestrijding!
Lees ook:Strooibeleid in Vlissingen!
Lees ook:Gladheid? Strooien!
Lees ook:Pas op voor gladheid
Lees ook:Gladheidbestrijding winterseizoen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>