Schuurbrand bij ADHD-stichting Ouwerkerk! UPDATE!


OUWERKERK – Er is zondagavond brand uitgebroken in een schuur van de stichting Ojee ADHD, aan de Stelweg 3 in Ouwerkerk. De schuur staat op het erf van boerderij De Stelle.

Er zijn 4 tankautospuiten en een waterwagen uitgerukt. De varkens die in de schuur waren zijn gered. Omdat er problemen met de waterwinning waren is het incident opgeschaald naar zeer grote brand. Er is een dompelpomp gealarmeerd voor extra waterwinning uit de kreek bij de Stelweg. De boerderij is een dagbesteding voor mensen die niet in het reguliere werkcircuit terecht kunnen. Hoewel de schuur volledig is uitgebrand was er dankzij de brandweer inzet geen gevaar voor panden in de buurt. Voor de zekerheid is een meetploeg opgeroepen vanwege mogelijke aanwezigheid van asbest. De aanwezige bewoners van de zorgboerderij zijn ongedeerd en opgevangen.

Lees ook:Flinke fik in woning Borssele
Lees ook:Brand in Vrouwenpolder!
Lees ook:Fik in schuren Sint Jansteen & Kapellebrug!
Lees ook:Viskraam Vrouwenpolder uitgebrand!
Lees ook:Brand Zaamslag! UPDATE

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>