Vermiste André Dees (49) uit Terneuzen op bedrijventerrein gevonden!


TERNEUZEN – De 49-jarige André Dees uit Terneuzen is van vrijdag 19.00 uur tot zaterdagnamiddag vermist geweest! Inmiddels is hij teruggevonden op een bedrijventerrein in zijn woonplaats. Hij is ongedeerd.

De Zeeuwse politie was op zoek naar hem. De familie van André Dees heeft aangifte van vermissing gedaan bij de politie. Agenten van Politie Zeeland zijn meteen gestart met een onderzoek naar de verblijfplaats van André Dees. Er is door de agenten gezocht op verschillende plaatsen in Terneuzen waar hij zou kunnen zijn. Ook is de hulp van Rijkswaterstaat ingeroepen, zij hebben langs de waterkant in het kanaal gezocht met een boot. Ook is het KLPD/dienst luchtvaart ingeschakeld. Het KLPD zocht eveneens met een boot. Eveneens is er een hondengeleider van Politie Zeeland met een speurhond aan het zoeken geweest naar Dees.

Lees ook:2 vermiste duikers Scherpenisse terecht: 1 nog zoek! UPDATE!
Lees ook:Zoektocht naar mogelijk lijk bij Yerseke!
Lees ook:Man vast op hek!
Lees ook:Straatroof met 2 slachtoffers!
Lees ook:Zatlappencontrole Terneuzen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>