Nu moet Ajax wel AZ verslaan!


MIDDELBURG/ ALKMAAR – Wil heersend landskampioen Ajax zicht houden op herhaling, dan moeten ze vandaag (zondag) wel winnen van AZ. En niet zoals afgelopen donderdag tijdens de bekerwedstrijd in de Amsterdamse Arena als verliezende partij het veld verlaten!

Dat weten ook Jordy, Mitch, Bram en Johan uit Middelburg die vanmorgen vroeg in de trein zijn gestapt richting Alkmaar waar hun Ajax weer tegen AZ de wedstrijd speelt. Jordy: “Ajax moet voor winst en die pakken ze nu!” En Bram vindt: “Ze hadden Ajax die wedstrijd na de aanval van AZ-keeper Estaban moeten laten winnen. AZ verliet het veld, dus in mijn ogen was Ajax de winnaar. En was overspelen vanaf 0-0 niet nodig. En dan te bedenken dat Ajax bij het staken van die eerste wedstrijd met 1-0 voorstond!” Het is duidelijk dat die laatste wedstrijden voor een bittere nasmaak bij de vier vrienden uit Zeeland zorgen. Vandaag zijn ze getuigen van een competitieduel en hopen dat hun favoriete voetbalclub Ajax de drie punten pakt! AZ is koploper in de eredivisie en Ajax staat op de vierde plaats. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

Ajax wil weer landskampioen worden!

Lees ook:AJAX bijna landskampioen! UPDATE
Lees ook:Zeeuwse aanhangers opgelucht: AJAX weer koploper!
Lees ook:Vol verwachting klopt mijn voetbalhart! Bekerfinale Ajax – FC Twente
Lees ook:AJAX géén landskampioen!
Lees ook:Landskampioen AJAX wil terug naar de 1ste plaats!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>