Aangehouden wegens belediging in Goes!


REIMERSWAAL – Een 23-jarige man uit de gemeente Reimerswaal is in de nacht van vrijdag op zaterdag aangehouden door de Zeeuwse politie. Dit vanwege belediging van politieagentes in Goes!

Twee bikers van Politie Zeeland fietsten over de Oude Vismarkt, toen naar hen beledigingen werden geroepen. Zij hielden de man staande die hen had uitgescholden en zegden hem een bekeuring aan. Tijdens het gesprekje dat de agentes met hem hadden, viel er een pilletje uit zijn zak. Hierop rukte de man zich los en rende hij hard weg. De agentes zijn hem achterna gefietst en na een korte achtervolging konden zij hem staande houden en is de man ook aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau waar hij een verklaring heeft afgelegd. Tijdens zijn fouillering werd er nog een pil aangetroffen. Alle bij de verdachte aangetroffen drugs zijn in beslag genomen, evenals zijn mobiele telefoon. Tegen de 23-jarige man uit de gemeente Reimerswaal wordt proces-verbaal opgemaakt.

Lees ook:Nog te betalen: 3000 euro aan boetes!
Lees ook:Koperdief in de boeien…
Lees ook:Snelle snorfietser!
Lees ook:Wietlucht verraadt fietser zonder licht!
Lees ook:Jeugdige vernielers!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>