Afscheidsbijeenkomsten burgemeester Koos Schouwenaar op 20 april!


MIDDELBURG – Burgemeester Koos Schouwenaar van Middelburg legt per 1 mei zijn functie neer in verband met het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd. Vrijdag 20 april zijn er twee afscheidsbijeenkomsten: een buitengewone openbare raadsvergadering en een openbare receptie!

Van 13.00 tot 14.30 uur is er een buitengewone openbare raadsvergadering waarin het gemeentebestuur officieel afscheid van hem neemt. Deze vergadering is in de Burgerzaal van het Stadhuis aan de Markt (ingang via De Helm). Van 15.00 tot 18.00 uur is er in de Wandelkerk / Kloostergangen een openbare afscheidsreceptie (ingang via het Abdijplein). U bent van harte uitgenodigd om Koos Schouwenaar en zijn vrouw de hand te schudden. Koos Schouwenaar is ruim tien jaar burgemeester van Middelburg. Hij blijft met zijn gezin in Middelburg wonen. Erik van Heijningen is benoemd tot waarnemend burgemeester van Middelburg.

Lees ook:Afscheidsbijeenkomsten Middelburgse burgemeester Koos Schouwenaar!
Lees ook:Afscheidsreceptie Karla Peijs!
Lees ook:Gedicht stadsdichter over vertrokken Middelburgse burgervader Schouwenaar!
Lees ook:Koninklijke onderscheiding voor vertrekkende Middelburgse burgemeester Schouwenaar!
Lees ook:Afscheid Goese burgemeester Verhulst

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>