Zeeuwse Bob Sport-campagne!


VEERE – De succesvolle Bob-campagne wordt tot en met juni van dit jaar speciaal ingezet in sportkantines. Bezoekers van voetbal-hockey-, tennis- en korfbalclubs in Zeeland worden aangespoord om alcoholvrij te rijden en met elkaar af te spreken wie als Bob zijn sportvrienden veilig naar huis brengt.

De landelijke Bob-campagne bestaat al sinds 2001 en is een succesvolle campagne. Ongeveer 75% van de samenrijdende automobilisten zegt inmiddels altijd een Bob-afspraak te maken. De campagne wil de Bob-gedachte ook in de sportwereld een vaste plaats geven. Een 100% Bob in een sportkantine heeft 0% op! Het maken van Bob-afspraken is erg belangrijk voor de verkeersveiligheid in onze provincie. Zo brengt de Bob niet alleen zijn vrienden veilig thuis, maar zorgt de Bob ook dat andere verkeersdeelnemers veilig op de weg kunnen rijden. Een promotieteam van Veilig Verkeer Nederland bezoekt circa 20 wedstrijden en toernooien. Tijdens een zogenaamd Bob-event neemt het promotieteam blaastesten af bij de Bobs en maken ze Bob-afspraken. De echte Bobs (0% op!) kunnen aantrekkelijke prijzen winnen, zoals een luchtballonvaart en kaartjes voor de oefeninterland van het Nederlands voetbalelftal tegen Ierland.

Lees ook:Korfballers geven startsein BobSport-campagne!
Lees ook:Bob scoort in Zeeuwse sportkantines!
Lees ook:‘Bobsportcontrole’ in Hulst en Westdorpe!
Lees ook:De scholen zijn (bijna) weer begonnen…
Lees ook:Start campagne snelheid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>