Speelvoorziening in componistenbuurt Hulst opgeknapt!


HULST – Dit voorjaar krijgt de speelvoorziening in de Leharstraat in Hulst een opknapbeurt. Het gaat om het herstellen van de voetbalkooi en het verbeteren van de afwatering!

Aan de voetbalkooi is de hoogte van de afrastering aan één kant hoger dan aan de andere kant. De afrastering wordt aan beide zijden even hoog gemaakt. De lage kant wordt verhoogd. Ook zijn enkele spijlen verdwenen en is de constructie los van de staanders. Deze mankementen worden hersteld. Verder is in de voetbalkooi de grasmat door veelvuldig gebruik weggespeeld en blijven er plassen water staan. Door de ondergrond af te laten lopen naar de aangrenzende vijver in combinatie met twee drainagesleuven voor afvoer van het water, zal minder water op het voetbalveldje blijven staan. Tijdens de werkzaamheden worden geen wegen afgesloten.

Lees ook:Afsluiting Loodholseweg en Pekelingseweg bij Grijpskerke en Aagtekerke!
Lees ook:Wegwerkzaamheden
Lees ook:Werkzaamheden Hulst!
Lees ook:Waterschap maakt wegen veiliger en herkenbaarder!
Lees ook:Werken Nieuw Hulst

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>