Omroep Zeeland ontslaat presentatrice Helge Prinsen!


OOST-SOUBURG – Haar eigen mening tijdens een live-uitzending wereldkundig maken en een daaropvolgend akkefietje met de baas zorgt ervoor dat Omroep Zeeland (OZ) de presentatrice Helge Prinsen de laan uitstuurt! Na schorsing volgde ontslag en dat eerste heeft ze dinsdag in de Middelburgse rechtbank aangevochten!

In de nieuws-uitzending heeft ze zich relativerend uitgelaten over het niet doorgaan van de verhuizing van OZ naar de Vlissingse Timmerfabriek. Hierna kreeg ze van de hoofdredacteur het verwijt dat ze niet de lijn van de omroep had verkondigd en dat ze niet meer mocht presenteren. Prinsen was daar ontdaan over en zei tegen hem: “Beste Edwin, ik vind dit zo erg, ik heb gewoon geen woorden, hoe kan dit, ik zou je een draai om je oren moeten geven.” De uitspraak in de schorsingzaak is donderdag. Volgende week donderdag komt het ontslag onder de rechter. Er zouden meer problemen tussen de omroep en Prinsen zijn geweest.

Lees ook:Omroep Zeeland moet weggestuurde presentatrice Helge Prinsen weer aan het werk zetten!
Lees ook:Helge Prinsen krijgt ontslag bij Omroep Zeeland: maar neemt wel 95.000 euro mee!
Lees ook:Helge Prinsen (nog) oppermachtig in poll Zeeland.Blog!
Lees ook:Omroep Zeeland boegbeelden Prinsen en Broeke zijn de mediapersoonlijkheden!
Lees ook:Concurrent Helge Prinsen over PZC: Hoezo extra dik???

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>