Dijkbrand Vlissingen: Jochie is mogelijk brandstichtertje!


VLISSINGEN – Bij de meldkamer van Politie Zeeland kwam dinsdagnamiddag een melding binnen van een getuige die had gezien dat er brand gesticht werd op de dijk aan de Commandoweg in Vlissingen.

Deze getuige gaf een goed signalement door van de vermoedelijke daders en agenten van Politie Zeeland zijn direct naar de Commandoweg gereden. Hier aangekomen zagen de agenten een flink stuk van de dijk in brand staan. Dit is geblust door de brandweer. De agenten zijn op zoek gegaan naar personen die voldeden aan het opgegeven signalement en een stukje verderop op de Commandoweg, troffen zij twee mensen aan die hier inderdaad aan voldeden. Het betroffen een meisje van 15 uit Goes en een jongen van 16 uit Vlissingen. Deze twee verdachten zijn aangehouden en overgebracht naar het bureau. Op het bureau zijn getuigen van de brandstichting gehoord en toen bleek dat het meisje niets had gedaan. Zij is meteen weer in vrijheid gesteld. De jongen is gehoord.

Lees ook:Fiets in de brand!
Lees ook:Jongen met airsoftwapen gepakt
Lees ook:Zware mishandeling!
Lees ook:Jongeren vernielen reclamespandoek!
Lees ook:Vreemde zaak: Waar is de fietser van de gejatte fiets?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>