ZeelandNet verwelkomt 50.000e telefonieklant!


MIDDELBURG – ZeelandNet, dochteronderneming van DELTA N.V., verwelkomde afgelopen vrijdag haar 50.000e klant voor digitale telefonie. Een mijlpaal voor de Zeeuwse provider, omdat nu grofweg een derde van de Zeeuwse huishoudens een vaste lijn heeft bij ZeelandNet.

“Met internet zijn we op weg naar de 100.000e klant, maar voor vaste telefonie is een abonnement niet meer zo vanzelfsprekend. Veel mensen bellen tegenwoordig enkel mobiel. Daarom is het mooi dat van de 150.000 kabelaansluitingen die er zijn in Zeeland 50.000 mensen een telefonieabonnement bij ons hebben.”, aldus Jaap Rieter, directeur Consument & Zakelijk.

De 50.000e aansluiting staat op naam van de heer Siewe uit Vlissingen. Samen met zijn dochter nam hij vrijdagochtend een cheque voor een jaar lang gratis bellen in ontvangst uit handen van Jaap Rieter en Janet van de Griend, productmanager digitale telefonie. De heer Siewe: “Ik heb acht jaar geleden een ADSL-abonnement afgesloten, maar de ontwikkelingen op dat gebied staan helemaal stil. Als je snelheid wilt moet je kabel nemen. Daar zit nog vooruitgang in. En wil je kabel, dan kom je al snel uit bij DELTA.”

Vorige week maakte de Consumentenbond de nieuwe resultaten bekend van de Providermonitor. ZeelandNet komt opnieuw als beste uit de test. De kwaliteit van telefonie werd beoordeeld met een 8,5 (beoordeling Dual Play), terwijl de kwaliteit van de internetverbinding een 8,1 kreeg (beoordeling Dual Play).

Lees ook:Zeelandnet aan het werk…..
Lees ook:ZeelandNet beste provider!
Lees ook:Zeelandnet werkt aan internet en telefonie in Vlissingen!
Lees ook:Zeelandnet gaat op zwart!!!
Lees ook:Alweer storing bij Zeelandnet: Zakenleven en burger gedupeerd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>