Lopen of rollen tijdens evenement in Terneuzen: Cliënten Ter Schorre doen mee aan avondvierdaagse!


TERNEUZEN – Cliënten van Ter Schorre in Terneuzen lopen donderdag 7 juni onder begeleiding van muziek en vrijwilligers mee aan de laatste avond van de avondvierdaagse. De afstand is 2.5 kilometer. De meeste cliënten zijn voor deze afstand rolstoelafhankelijk. De vrijwilligers van de avond4daagse en medewerkers en vrijwilligers van het centrum voor zorg en reactivering begeleiden de groep cliënten tijdens dit evenement.

De wandelaars en rollers verzamelen in Ter Schorre en komen daar na afloop ook weer samen voor een koffie/thee en een ijsje. Tevens ontvangen de deelnemers en begeleiding een bloemetje voor de prestatie. Ter Schorre-medewerkster Denise Dekker vindt het erg belangrijk dat de bewoners die mee gaan plezier hebben tijdens de wandeling. De bewoners genieten intens om samen met veel kinderen om hun heen op stap te zijn.

Lees ook:SVRZ Ter Schorre beweegt!
Lees ook:NL Doet in Ter Schorre groot succes!
Lees ook:Bijenhotel in zorglocatie Ter Schorre!
Lees ook:NL Doet! Vrijwilligers aan de slag in zorglocaties!
Lees ook:Klanten van het Gors helpen in Ter Schorre Terneuzen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>