Open dag logeerhuis bij Ter Valcke Goes!


GOES – Het logeerhuis bij Ter Valcke opent vrijdag 29 juni van 15.00 tot 18.00 uur haar deuren voor geïnteresseerden. Deze voorziening is in een van de woningen van Ter Valcke, centrum voor zorg en reactivering in Goes. Het logeerhuis is bestemd voor mensen met dementie.

Het logeerhuis vangt regelmatig gasten op. Mensen met dementie die nog thuis wonen zijn voor een korte of langere periode van harte welkom in het logeerhuis. Deze periode kan variëren van minimaal een dagdeel en maximaal drie weken. Hun partner of naaste kan daardoor met een gerust hart even afstand nemen van zijn of haar vaak zware verzorgingstaak.

Het logeerhuis van SVRZ staat open voor mensen met dementie uit heel Zeeland en daar buiten. Het biedt plaats aan maximaal zes personen, met voor ieder een eigen kamer met gedeeld sanitair en een gezamenlijke huiskamer. Alle voorzieningen van Ter Valcke staan ook ter beschikking aan de logees van het logeerhuis. Denk aan het gevarieerde activiteitenprogramma, het restaurant, het Grand-café, de kapper, en de winkel.

De deskundige medewerkers van het logeerhuis streven ernaar hun gasten een zo prettig mogelijk verblijf te bieden. Huiselijkheid en aandacht voor persoonlijke wensen en behoeften staan daarbij centraal.

Voor het logeerhuis is een indicatie nodig van het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg). Voor meer informatie over het logeerhuis kunt u contact opnemen met de Zorglijn van SVRZ. T: 0900-7879777 (lokaal tarief) / E: [email protected]

Lees ook:Open dag logeerhuis Ter Valcke!
Lees ook:Logeerhuis SVRZ is jarig!
Lees ook:Logeren bij SVRZ!
Lees ook:Kerstmarkt in SVRZ Ter Valcke!
Lees ook:Kerstmarkt in SVRZ Ter Valcke

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>