Nu echt zomer in Zeeland!

DOMBURG – Eindelijk..kunnen wij vandaag in de zon in de tuin, op het terras of op bijvoorbeeld op het Domburgse strand zitten of zelfs liggen. Eindelijk is de zomer begonnen, ruim een maand na de start van de kalenderzomer. Krijgen wij een heerlijke zomerse week of misschien zelfs hele aangename weken? Laten we het hopen!

Lees ook:Het is eindelijk zomer! Tijd voor een gezellige buitenmiddag op het terras in Ter Reede!
Lees ook:Warme laatste maartdag
Lees ook:Snikheet: Let op kind en hond in auto!
Lees ook:Zorg voor elkaar in barre winterweek
Lees ook:Wat doet u op tweede Pinksterdag?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>