Nieuw zand voor strand Kop van Schouwen!

WESTERSCHOUWEN – Rijkswaterstaat rondt ruim een maand eerder dan gepland het ophogen van het strand op de Kop van Schouwen af. Afgelopen nacht is de laatste vracht op het strand aangebracht. Via een persleiding is dagelijks zon 15.000 kubieke meter zand op het strand aangebracht. Hiermee is het strand, in vijf maanden, tussen Westenschouwen en Nieuw-Haamstede voorzien van een extra laag zand van 1,8 miljoen kubieke meter.

Lees ook:Nieuw zand voor strand Domburg!
Lees ook:Slim omgaan met zand!
Lees ook:Geef uw stem aan een strand op Schouwen-Duiveland!
Lees ook:Favoriet strand!
Lees ook:Ophogen strandjes!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>