Koninklijke onderscheiding voor organisator Havendagen Zierikzee!

ZIERIKZEE – De heer W.B. Schot ontving afgelopen zaterdag uit handen van burgemeester G. Rabelink van Zierikzee, de versierselen, behorend bij de Koninklijke onderscheiding tot Lid in de orde van Oranje-Nassau.

Burgemeester Rabelink reikte de onderscheiding uit samen met de Commissaris van de Koningin, mevrouw K.M.H. Peijs, na de opening op zaterdag van de Havendagen in Zierikzee.
De Zierikzeese Havendagen worden verzorgd door de Stichting Promotie Havendagen Zierikzee.

De heer Schot was 25 jaar geleden een van de initiatiefnemers van de Havendagen. Het was de bedoeling om na de Toeristendagen ook een evenement voor de inwoners te hebben. Na 25 jaar vormt Schot met twee medeleden nog steeds het bestuur. Schot is de grote motor achter dit alles en is een heel jaar bezig met de voorbereidingen. Ook het zoeken van sponsoren neemt hij voor zijn rekening.

In het verleden zette de heer Schot zich ook zeer enthousiast in als trainer van de hockeyclub en de voetbalvereniging in Zierikzee. Vuurwerk tijdens de Havendagen:

Lees ook:Koninklijke onderscheiding voor R. Vercruysse uit Dreischor!
Lees ook:Koninklijke Onderscheiding de heer Wittens
Lees ook:Karige opbrengst Pakistan actie aangevuld met mosselgeld
Lees ook:Lintje voor oud-horecaman Paul du Buf!
Lees ook:Koninklijke onderscheiding Henk Landegent!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>