Rommelmarkt in zorgcentrum De Zoute Viever!

OOST-SOUBURG – Zorgcentrum De Zoute Viever in Oost-Souburg houdt woensdag 12 september een rommelmarkt. De markt is zowel voor bewoners als andere belangstellenden en duurt van 10.00 tot 16.00 uur.

Op de rommelmarkt staan kraampjes met onder andere tweedehands boeken, oude spulletjes, meubeltjes, kinderspeelgoed en kleding. Ook staat er een oliebollenkraam en een ijskar.
Verder is er een heuse taartenbakwedstrijd waar iedereen aan mee kan doen en is er voor de kleintjes een grabbelton. De opbrengst van de markt gaat naar de bouw van een kippenhok voor in de binnentuin van De Zoute Viever.

Geïnteresseerden die graag op de rommelmarkt met een kraampje willen staan of mee willen doen aan de taartenbakwedstrijd kunnen zich tot en met 10 september bij de activiteitenbegeleiding aanmelden, via telefoonnummer 0118 – 448 600 of e-mailadres [email protected].

De rommelmarkt vindt plaats bij zorgcentrum De Zoute Viever, Dongestraat 1 in Oost-Souburg. De toegang is gratis.

Lees ook:Praatcafé Dementie in Zoute Viever!
Lees ook:Opening huiskamer Madelief in zorgcentrum De Zoute Viever!
Lees ook:Bieb in De Zoute Viever
Lees ook:Kippenhok in tuin zorgcentrum De Zoute Viever!
Lees ook:Senioren krijgen spaarlampen van junioren!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>