Dode schapen gevonden in Kattendijke!


KATTENDIJKE – Een voorbijganger heeft afgelopen zondag (18 november) twee bebloede, dode, schapen aangetroffen in een weiland aan de Reijmersweg in Kattendijke.

Een politiewoordvoerder: “De man had de kudde schapen zaterdag nog zien lopen in het weiland en zondag zag hij twee schapen uit de kudde dood in het weiland liggen. Hij heeft de collega’s van de dierenpolitie van zijn bevindingen in kennis gesteld. De kadavers van de schapen zijn inmiddels uit het weiland verwijderd en opgehaald door een destructiebedrijf”.

“Omdat wij nu geen onderzoek meer kunnen doen op de schapen zelf, moeten we afgaan op de waarnemingen van de melder. Hij heeft de verwondingen van de schapen omschreven en hieruit zou de conclusie getrokken kunnen worden dat de schapen door een hondenbeet zijn omgekomen”.

“Omdat we dit niet zeker weten, vragen we de hulp van eventuele getuigen. Heeft u iets gezien dat te maken kan hebben met bovenstaand feit, of hebt u meer informatie? Dan verzoeken wij u vriendelijk te bellen met 0900-8844″.

Lees ook:Weer schapen op Hulster stadswal!
Lees ook:Hond bijt schaap dood in Kattendijke!?!
Lees ook:Politie telt 20 (gevonden) schaapjes…..op de snelweg!
Lees ook:Rammen zoeken boer!
Lees ook:Zeeuwse schaapjes smeren hem naar Brabant

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>