Valerie Rust (72) dood aangetroffen in sloot Sint Maartensdijk!


SINT MAARTENSDIJK – Volgens politie Zeeland is afgelopen donderdag rond het middaguur het dode lichaam van de vermiste Valerie Rust aangetroffen in de sloot langs de Provincialeweg in Sint Maartensdijk. Het 72-jarige slachtoffer liep dinsdagavond van huis weg.

Nadat de familie op woensdag om 12.30 uur de politie heeft gewaarschuwd is direct een burgernetbericht uitgezonden. Gelijktijdig is door twee surveillanceauto’s in de omgeving naar de vrouw gezocht. Omdat zij niet in de directe omgeving van haar woning gezien werd, is de zoekactie uitgebreid naar recreatiegebied De Pluimpot in Sint Maartensdijk. Volgens de familie was dit een geliefd wandelgebied van mevrouw Rust.

Vanwege de uitgestrektheid van De Pluimpot is de politiehelikopter opgeroepen om vanuit de lucht mee te kijken met de warmtebeeldcamera. Ook hebben vrijwilligers van hondenwerkgroep Zeeland het gebied afgezocht. Ondanks de grootschalige inzet, die tot laat in de avond duurde, is mevrouw Rust niet gevonden. Rond 22.00 uur is besloten om de zoekactie te staken en is afgesproken om donderdag verder te zoeken. Echter nog voordat de zoekactie opnieuw kon starten is het slachtoffer door twee wandelaars dood aangetroffen in de sloot.

Medewerkers van forensische opsporing hebben de vrouw uit het water gehaald en al snel kon worden vastgesteld dat het om Valerie Rust ging.

Lees ook:Dronken automobilist rijdt vrouw (66) in Sint Maartensdijk dood
Lees ook:Vermiste Timothy van der Boor (16) aangetroffen in Roosendaal
Lees ook:Drugsdealer gearresteerd
Lees ook:Auto vermoorde Meye brandend in Waalwijk gevonden!
Lees ook:Foute handel!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>