Jagten draait opnieuw in Cinema Middelburg!


MIDDELBURG – Jagten van Thomas Vinterberg draait op veler verzoek vanaf vrijdag 22 februari om 21.30 uur opnieuw in Cinema Middelburg. Ook op zaterdag 23 februari om 19.00 uur, dinsdag 26 februari om 20.00 uur, donderdag 28 februari om 20.00 uur, vrijdag 1 maart om 19.00 uur, zaterdag 2 maart om 21.30 uur en woensdag 6 maart om 20.00 uur.

Mensen om Lucas (Mads Mikkelsen) heen vinden hem verdrietig en verloren. De tweeënveertigjarige is na een echtscheiding ontslagen en werkt op een kleuterschool. Maar hij put dagelijks kracht uit de blijde gezichtjes. Elke ochtend staan de kleuters te springen als ze hun favoriete leraar zien. De weekenden -vol bier en lol- zijn voor zijn maten uit het dorp. Na alle ellende lacht het leven hem weer toe: zijn zoon besluit bij hem te komen wonen en een leuke collega flirt met hem. Lang duurt de euforie niet. Het schoolhoofd roept hem op het matje. De kleine vijfjarige Klara beschuldigt hem van misbruik. Zijn leven verandert van het ene op het andere moment in een nachtmerrie. Het nieuws verspreidt zich snel en de inwoners van het dorp veroordelen hem. De eens zo hechte gemeenschap valt uit elkaar. Lucas is het doelwit.

Lees ook:Filmzomer reprises bij Cinema Middelburg: Argo, Amour, Jagten!
Lees ook:Ook Zuid-Bevelandse klederdracht verbrand bij Betho
Lees ook:Alweer vermist: Malika Boubekri (16) uit Kortgene!
Lees ook:Zeeuwse carnavalsoptochten!
Lees ook:Wat vinden de Zeeuwen van Cruijff’s flirt?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>