Rijden onder invloed van alcohol!


ZIERIKZEE – In het district Zeeland zijn vrijdagavond en zaterdagnacht vier bestuurders betrapt op het gebruik van meer dan de toegestane hoeveelheid alcohol.
In Zierikzee moesten twee automobilisten, beiden uit Zierikzee, hun rijbewijs inleveren, ook kregen beide mannen een rijverbod van 10 uur.

Rond 20.00 uur werd op de Nieuwe Koolweg een 59-jarige man betrapt. Een blaastest wees uit dat hij meer dan 3 1/2x de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken.
Om 23.00 uur betrof het een 41-jarige man. Ook hij moest blazen en het bleek dat hij de alcohollimiet bijna 4x had overschreden.
Op de Vrouwenpolderseweg in Vrouwenpolder werd een 59-jarige man uit de gemeente Veere zaterdag tegen 00.30 uur betrapt op het rijden onder invloed van alcohol.
De man had bijna 2 1/2x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken. Bovendien reed de man tijdens een ontzegging van de rijbevoegdheid en was dus niet in het bezit van een rijbewijs. Er werd proces-verbaal opgemaakt en hij kreeg een rijverbod van 6 uur.
Een 24-jarige automobiliste uit Terneuzen moest rond 20.00 uur haar rijbewijs inleveren wegens overschrijding van de alcohollimiet.
Een politieagent zag de vrouw, komend vanuit de richting van Terneuzen in de richting van Schoondijke, slingerend over de weg rijden. In de Dorpsstraat in Schoondijke werd de vrouw gestopt en moest zij blazen. Het bleek dat zij meer dan 3x de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Haar rijbewijs werd ingevorderd en zij kreeg een rijverbod van 8 uur.

Lees ook:Zatlappenparade op de Zeeuwse wegen!
Lees ook:Brabantse zatlap in Domburg uit de auto gehaald!
Lees ook:Drankrijder Renesse!
Lees ook:Dronken op de snorfiets!
Lees ook:Drankrijder van de Goese weg gehaald!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>