Meepraten over de Vlissingse boulevard!


VLISSINGEN – Het college van B&W heeft de concept-boulevardvisie vastgesteld. Van 28 februari tot en met 10 april is inspraak mogelijk via www.vlissingen.nl/inspraak. De visie is opgedeeld in drie fases, tot de volgende kustversterking (2020) en is gebaseerd op thematisering van de boulevards, die meer verbonden moeten worden met de stad.

Per thema is de ambitie van het college uitgewerkt, inclusief de ruimtelijke keuzes op korte termijn en een doorkijkje naar de toekomst. De visie voor de boulevards moet een stimulans zijn voor particulier initiatief en tevens een leidraad en toetsingskader voor toekomstige acties en initiatieven. De gemeente wil hierin ondersteunen, faciliteren en ook planologisch meewerken.
Voor ontwikkelingen op korte termijn zijn middelen opgenomen in de meerjarenbegroting. Voor de middellange en lange termijn geldt als uitgangspunt dat de gemeente pas gaat investeren als de inkomsten kunnen worden gegarandeerd.

Inloopbijeenkomst

Op woensdag 6 maart is er van 15.00 tot 20.00 uur in het stadhuis een inloopbijeenkomst over de concept-boulevardvisie. Met groepen direct betrokkenen zullen er aparte gesprekken worden gevoerd. Na het verwerken van de inspraakreacties en vaststelling door het college van B&W wordt de boulevardvisie ter besluitvorming aan de gemeenteraad aangeboden.

Lees ook:Draag uw ideeën aan voor de Boulevardvisie!
Lees ook:Vlissings verkeers- en vervoerbeleid…
Lees ook:Inloopbijeenkomsten parkeren!
Lees ook:Meningen ‘Visie op het Specialistisch Zorglandschap Jeugdhulp Zeeland’ gevraagd
Lees ook:Supermarktvisie Vlissingen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>