Informatiebijeenkomst Casemanagers dementie in ketenzorg!

svrz blog
MIDDELBURG – Het Ontmoetingscentrum van SVRZ in Palet verzorgt op vrijdag 22 maart een informatiebijeenkomst. De bijeenkomst begint om 15.00 uur en vindt plaats in de kleine zaal van de Brede School ´Palet´ in Middelburg-Zuid. Het thema die middag is “Nieuw! Casemanagers dementie in ketenzorg” .

Gastspreker: Marieke van Werkhoven

Marieke van Werkhoven is directeur Stichting Ketenzorg Midden- en Noord Zeeland.

Ketenzorg zet casemanagers in bij mensen met dementie en hun mantelzorgers, om allerlei regeltaken over te nemen van de dementerende en hun mantelzorger. Zodat er tijd en energie over blijft voor andere dingen. Ze vertelt over de Stichting Ketenzorg en de inzet van casemanagers dementie.

En er is voldoende ruimte om vragen te stellen.

Programma:

15.00 uur Inloop met koffie/thee

15.15 uur Thema: “Nieuw! Casemanagers Dementie in Ketenzorg” .

Deze bijeenkomsten zijn in de eerste plaats bedoeld voor iedereen die te maken heeft met een thuiswonende persoon met dementie en die meer zou willen weten over bijvoorbeeld de ziekte, het verloop ervan en de ondersteuningsmogelijkheden thuis. Toehoorders hoeven geen familie te zijn van de persoon met dementie. Ook buren, kennissen of vrienden van mensen met dementie zijn van harte welkom. Daarnaast staan de bijeenkom­sten ook open voor mensen die meer algemeen in het onderwerp ‘dementie’ geïnteres­seerd zijn, zonder dat zij hier in hun persoonlijke omgeving mee te maken hebben. Ook voor vrijwilligers of beroepskrachten die in hun werk te maken krijgen met mensen met dementie, maar die daarvoor niet zijn opgeleid, kunnen de bijeenkomsten zeer leerzaam zijn.

Het Ontmoetingscentrum geeft laagdrempelige ondersteuning, aan zowel mensen met dementie als de mantelzorger.

Het Ontmoetingscentrum is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Het Ontmoetingscentrum in Palet hoort bij ´t Gasthuis.
´t Gasthuis is een locatie van SVRZ. SVRZ is een organisatie op het gebied van ouderenzorg in Zeeland. Acht zorglocaties, talrijke kleinschalige woonvormen en een Servicecentrum staan garant voor zorg- en dienstverlening die aansluit bij de wensen van de cliënten.

Lees ook:SVRZ: Informatiebijeenkomst dementie!
Lees ook:Informatiebijeenkomst parkinson en dementie bij SVRZ!
Lees ook:Informatiebijeenkomst dementie en medicijnen!
Lees ook:SVRZ: Dementie en de Neuroloog!
Lees ook:Ontmoetingscentrum groeit!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>