‘Zorgeloze dagen’ voor mantelzorgers!

koffer blog
MIDDELBURG – Manteling biedt mantelzorgers in de gemeente Middelburg, die intensief voor iemand uit hun omgeving zorgen, de mogelijkheid om er drie dagen tussen uit te gaan. Van 10 tot en met 12 juni krijgen zij de gelegenheid om onder deskundige begeleiding en in een bijzondere omgeving de accu weer op te laden en inspiratie op te doen.

In de hectiek van alledag en het stand houden in de mantelzorgsituatie, is het soms lastig om stil te staan bij dingen die belangrijk voor je zijn. Onder de professionele begeleiding van Luuc Smit, docent aan de Hogeschool Zeeland, en coördinatoren van Manteling is er gelegenheid om na te gaan hoe je de situatie kunt verbeteren. De nadruk ligt op het denken in oplossingen en niet in problemen. Daarnaast bevat het programma veel ontspannende activiteiten.

De dagen worden gehouden in het Dominicaner Klooster in Huissen. Het klooster is een open instelling en wil voor iedereen een rustpunt zijn. De bijzondere sfeer, de rust en de gastvrijheid maken het tot een ideale plek om tot jezelf te komen, na te denken en de accu weer op te laden. Het is er voor een ieder goed toeven.

De kosten voor deze zijn drie dagen € 60,00 per persoon, inclusief vervoer per touringcar en verblijf met volpension.

Manteling kan mantelzorgers informeren over alle mogelijkheden van vervangende zorg en welke verzekeringen de kosten daarvan vergoeden.

Aanmelden door middel van inschrijfformulier kan tot en met 21 april. Het inschrijfformulier en een folder zijn verkrijgbaar bij Manteling: 0118 – 55 35 30 of [email protected]

Lees ook:Cursus mantelzorgers!
Lees ook:Mantelzorgers klooster in!
Lees ook:Verras eens een mantelzorger!
Lees ook:Bloemen bezorgd aan Zeeuwse mantelzorgers in verzorgingstehuizen!
Lees ook:Dag van de Mantelzorg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>