Westerscheldetunnel afgesloten wegens ongeval!

westerscheldetunnel
HOEK – Een bestuurder van een personenauto is donderdagmiddag gewond geraakt nadat hij in de Westerscheldetunnel tijdens een inhaalmanoeuvre in botsing is gekomen met een vrachtwagen.

Het slachtoffer rijdt omstreeks 14.30 uur door de Westerscheldetunnel richting Terneuzen. Voor hem rijdt een vrachtwagen met daarvoor een dieplader die met ongeveer 30 km/h de heuvel aan het einde van de tunnel opgaat. Op het moment dat het slachtoffer de gewone vrachtwagen wil inhalen gaat ook deze naar de linkerstrook, vermoedelijk om de dieplader in te halen.

De bestuurder van de personenauto kan niet meer tijdig remmen en wijkt uit naar rechts, waardoor hij in botsing komt met de dieplader, die de aanrijding pas 100 meter verderop opmerkt. De man is nagekeken door de ambulancebroeders en meegenomen naar het ziekenhuis in Terneuzen voor nader onderzoek. De opgeroepen traumaheli is geannuleerd.

De Westerscheldetunnel is door deze aanrijding tijdelijk afgesloten geweest voor het verkeer van Zuid-Beveland richting Zeeuwsch-Vlaanderen.

Lees ook:Auto crasht met vrachtwagen: 3 gewonden!
Lees ook:Vrachtwagen crasht met auto
Lees ook:Twee doden bij verkeersongeval!
Lees ook:Vrouw gewond bij ongeval Schoondijke!
Lees ook:Gewonden bij aanrijding!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>