DNA Kapelle!

kapelle 3 blog
KAPELLE – Goed voor elkaar, actief, rijk aan verenigingen en bloeiend. Kernwoorden uit het DNA-boek van de Gemeente Kapelle.

Inmiddels hebben acht van de dertien Zeeuwse gemeenten een eigen DNA-boek, waarin de eigenheid van die gemeente staat beschreven.

Kenmerken per woonkern

De vijf woonkernen van Kapelle worden in het DNA- boek apart belicht met ieder hun eigen kenmerken. De inwoners van de kernen voelen een diepe verbondenheid met hun geboorteplaats. Iemand uit Wemeldinge zal zich niet snel een ‘Kapellenaar’ voelen. Achterin het DNA-boek vind je de kleuren die passen bij de gemeente Kapelle, zoals Fruitkist, Sjerp, Blaasinstrument en Oosterschelde.

Identiteit versterken

Provincie Zeeland is stuwende kracht achter het DNA-concept. Elke gemeente levert zelf ook een bijdrage. Gemeenten die hun DNA hebben vastgelegd, kunnen het gebruiken voor productontwikkeling en promotieactiviteiten. Want als je weet wie je bent, kun je producten ontwikkelen die je eigen identiteit versterken. Het nieuwste DNA boek van Kapelle kunt u bekijken op www.laatzeelandzien.nl

Lees ook:Kernwaarden Middelburg vastgelegd in DNA-Boek!
Lees ook:Goes laat commissaris van de Koning het échte Goes zien!
Lees ook:Toolkit DNA Kapelle voor ondernemers!
Lees ook:U kunt nog steeds het boek ‘onze kinderen en alcohol’ ophalen!
Lees ook:Op zoek naar de verdwenen Zeeuwse wielerkoersen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>