Waterdunen: De aanleg!

waterdunen
GROEDE – De nieuwe folder over het project Waterdunen is onlangs huis aan huis verspreid in Groede, Nieuwvliet en Breskens.

Waterdunen is een groot recreatie-natuurproject in West Zeeuws-Vlaanderen. Het gebied krijgt verschillende recreatievoorzieningen zoals een boulevard, een hotel, verschillende hoogwaardige recreatieverblijven, een duincamping, kleinschalige horeca en detailhandel en fiets-, wandel- en ruiterpaden. Daarnaast komt er 250 hectare nieuwe toegankelijke getijdennatuur. De kustversterking gebeurt door een extra dijkverzwaring en de aanleg van nieuwe brede duinen. De aanleg van dit nieuwe recreatie-natuurgebied is gestart in oktober 2012 en duurt volgens planning tot 2018. De werkzaamheden zijn gefaseerd. Wanneer welke werkzaamheden plaatsvinden, leest u in de folder. Bezoek de expositie over Waterdunen van 1 mei tot 1 oktober in de Grote Kerk in Groede of bekijk www.waterdunen.com voor meer informatie.

Lees ook:Zomerexursies Waterdunen!
Lees ook:Inloopbijeenkomst aanleg getijdenduiker Waterdunen!
Lees ook:Waterschap legt vispassage op Schouwen aan!
Lees ook:Puijendijk klaar voor toeristenseizoen
Lees ook:Europa om de hoek!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>