Yerseke zonder gas!

delta blog
YERSEKE – Het zal dinsdag vermoedelijk nog tot in de avonduren duren voordat de 3.000 aansluitingen in Yerseke weer gas hebben. Tientallen monteurs van DELTA bezoeken elke woning en ieder bedrijf in de gemeente en helpen de bewoners en gebruikers bij het afsluiten van het gas.

De gastoevoer in Yerseke is onderbroken. Dat komt door een spontane storing in een gasoverslagstation. Hierdoor zijn ongeveer 3.000 aansluitingen zonder gas komen te zitten.

Een Delta-woordvoerder:”Vermoedelijk kan aan het begin van de avond worden vastgesteld of de situatie zo is dat op een veilige manier de gasdruk terug op de leidingen kan worden gezet. Nadat de gastoevoer weer is hersteld, zullen de monteurs dit huis aan huis melden. Desgewenst helpen zij de hoofdkraan weer te openen en de installatie te ontluchten.

Zodra de gastoevoer is hersteld, zal dit op onze website kenbaar worden gemaakt. Daarbij zullen nadrukkelijke instructies worden gegeven hoe mensen, vooruitlopend op de komst van de monteur, eventueel zelf al kunnen handelen. Alles is er op gericht om te voorkomen dat er onbedoeld gas vrij komt via bijvoorbeeld een boiler, geiser of kooktoestel.”

Lees ook:Wietrijder Yerseke betrapt!
Lees ook:Kermis Yerseke
Lees ook:Zomertip (5): Naar de Oesterputten
Lees ook:Uitgifte woningbouwgrond in de woonwijk “Steehof” in Yerseke!
Lees ook:Onrust door gaslek!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>