Rommelmarkt in Simnia!

rommelmarkt blogDOMBURG – Op het parkeerterrein van Simnia aan Simniapad 1 in Domburg is zaterdag 25 mei een grote rommelmarkt. De rommelmarkt is van 10.00 16.00 uur. De opbrengst komt ten goede aan de Dierenambulance.

Simnia is een modern zorgcentrum in Domburg dat bestaat uit een verzorgingshuis- én een verpleeghuisdeel. Onderdeel van de zorgvisie van Simnia is de cliënten zoveel mogelijk betrokken te houden bij de samenleving. Voor veel cliënten is het helaas moeilijk aan activiteiten buiten het zorgcentrum mee te doen. Simnia houdt daarom op het parkeerterrein bij het gebouw op 25 mei een grote rommelmarkt met feestdag. Simnia verkoopt zelf tweedehands spullen, maar ook bloemstukjes en wafels.
De opbrengst is bestemd voor de Dierenambulance.

Het evenement belooft extra groot en gezellig te worden, want ongeveer 40 particulieren hebben één of meerdere grondplaatsen gehuurd om hun overtollige spulletjes te verkopen. De huuropbrengst is eveneens bestemd voor het goede doel.. Op het terras met buffet is het goed toeven.

Kinderen kunnen van 12.00 tot 16.00 uur hun speelgoed verkopen.

Lees ook:Rommelmarkt in Simnia Domburg!
Lees ook:Rommelmarkt in SVRZ Simnia in Domburg
Lees ook:Kramenmarkt en ringrijden Zorgcentrum Domburg!
Lees ook:Kramen en ringrijden bij zorgcentrum Domburg!
Lees ook:Kramenmarkt en ringrijden bij Zorgcentrum Domburg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>