Circus Bongo succesvol in binnentuin Ter Reede!

circus bongo clown 2
VLISSINGEN – Circus Bongo heeft de afgelopen dagen (dinsdag en woensdag) voorstellingen gegeven in de binnentuin van het Vlissingse verzorgingshuis Ter Reede. Vanwege de 10e verjaardag van het nabijgelegen complex Vondellaan.

Het programma heet ‘Klein, maar fijn’! En het is haast niet voor te stellen dat pakweg 6 artiesten, het duo van de directie en 2 stalknechten een zeer vermakelijke en vooral professionele voorstelling van ruim een uur kunnen neerzetten. Het publiek bestond vooral uit senioren en kinderen en die genoten van de show. Acrobatiek, clownerie, buikspreken, acrobatiek, jongleren en diabolo, het zat allemaal in het programma. En dan was er ook nog een prachtig optreden van een groep loopeenden. Op het moment dat dit artikel op Zeeland.Blog verschijnt wordt de tent afgebouwd en ingepakt. En gaat het gezelschap op weg naar Apeldoorn, waar een grotere tent met 800 plaatsen het toneel voor circusspektakel zal zijn.
circus bongo clown 3

Lees ook:Circus Sijm vandaag bij Ter Reede!
Lees ook:Circus Renaissance in Kamperland!
Lees ook:Circus Bongo in Italiaanse sferen!
Lees ook:Ouderen krijgen Circus Sijm op bezoek!
Lees ook:Circus Renz International terug in Cadzand-Bad!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>