Tuinieren voor de voedselbank!

aardappeloogst
KAPELLE – Inwoners van de gemeente Kapelle met een groentetuintje aan huis of een volkstuintje kunnen groenten, fruit en aardappels schenken aan Voedselbank De Bevelanden. Duurzaam omgaan met voedsel is een motto van deze tijd, maar ook omzien naar elkaar. Een woordvoerder: “Via een project van de kerken met de gemeente proberen we overschotten via de Voedselbank bij de minder bedeelde medemens te krijgen.”

“De Voedselbank haalt de producten op in arbeidstrainingscentrum Eleos, Stationsingel 10 in Kapelle. Dat is tweemaal per week open om uw producten in ontvangst te nemen: op woensdagmiddag en vrijdagmorgen tot 12.00 uur. Binnenkort verschijnt er een folder, waarin staat hoe u kunt aanleveren.”

“Hopelijk kunnen we samen op deze manier iets voor de medemens betekenen. Misschien kunnen we ter zijner tijd hulp geven aan mensen die tijdelijk hun tuin niet kunnen bewerken of oogsten. Heeft u vragen of ideeën? Geef ze alstublieft aan ons door. De projectgroep bestaat uit vertegenwoordigers van de vier plaatselijke kerken en uit de volkstuinders. De projectgroep bestaat uit de volgende personen:
Gustaaf Nieuwdorp
Koos Jorna [email protected]
Herman van der Wilt [email protected]
Jos de Regt [email protected]

Lees ook:Tolken Arabisch gezocht
Lees ook:Actie voor voedselbank
Lees ook:Buurtmoestuin!
Lees ook:GroenLinks tegengewerkt bij onderzoek sterke daling Vlissingse Voedselbank-klanten!
Lees ook:Teken en de ziekte van Lyme!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>