Wat nu Johnny Hoogerland?

Johnny Hoogerland
LANGEWEEGJE – Wij zagen wielrenner Johnny Hoogerland uit Langeweegje zaterdag tijdens de eerste etappe van de Tour de France vallen. Alweer…..en dat zien we niet graag. Zeker niet nu hij net Nederlands kampioen is geworden en wij van hem in zijn rood-wit-blauwe shirt positieve prestaties verwachten. De valpartij is buiten zijn schuld om. Een reclamedoek was op een onhandige plek op het eiland Corsica en Hoogerland viel er overheen. Hij is gewond aan zijn elleboog en inmiddels gehecht. En onze wielerheld gaat verder…..

Vandaag, zondag 30 juni, is de tweede etappe van Hoogerlands derde Tour. De 100ste Tour de France welteverstaan en daarom pakken ze flink uit. Met straaljagers en allerlei ander spektakel. Maar het draait natuurlijk om het peloton en de individuele sterren. De rit van vandaag gaat over de rug van Corsica. Van Bastia naar Ajaccio en is 156 kilometer. Een pittige etappe met wat klimmers. Misschien wel een goede kans voor onze Hoogerland.

Lees ook:Tour de France: En nu de Oranjeberg op Johnny Hoogerland!
Lees ook:Johnny Hoogerland moet klimmen in de Tour de France!
Lees ook:Erop of eronder voor Johnny Hoogerland tijdens Tour de France!
Lees ook:Tour de France: Johnny Hoogerland heeft het zwaar!
Lees ook:Johnny Hoogerland nog 1 dag met Tour de France op Corsica!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>