Cinema Middelburg presenteert ‘Zeeuwse’ voorfilm ‘Date’!

cinema middelburg logo blog
MIDDELBURG – Cinema Middelburg presenteert de voorfilm ‘Date’, voorafgaand bij de film Ginger & Rosa, op vrijdag 12 juli om 19.00 uur, zondag 14 juli om 20.00 uur en dinsdag 16 juli om 20.00 uur.

Date gaat over Sem en Joëlle die elkaar ‘ontmoet’ hebben via internetdaten en zien elkaar voor de eerste keer in het echt. Of er in real life een klik tussen die twee is, zal moeten gaan blijken in het café waar zij hebben afgesproken. Sebastiaan Hoekman en Sara Zwigtman, beide uit Middelburg, vertolken de hoofdrollen in dit komische liefdesdrama dat zich onder andere afspeelt in Sint John in Middelburg. Daarnaast is er nog een rol weggelegd voor Xanthe van Dierendonck uit Serooskerke, die de date wel eens uit zijn evenwicht zou kunnen brengen. Deze film is een productie van Tjoonk Geluid Video en Licht (Goes) en is geregisseerd door Ganpat Berrevoets, die in 2008 voor Stichting CAVAK de korte film Sanne maakte. Date zal ingezonden worden voor de Delta Shorts tijdens de 15de editie van Film by the Sea dit jaar.

Stichting Cinema Middelburg | Achter de Houttuinen 30 | 4331 NJ Middelburg

Lees ook:Cinema Middelburg presenteert Frances Ha met voorfilm ‘Date’!
Lees ook:Open doek voor jong Zeeuws filmtalent!
Lees ook:Jackie: IFFR Preview Tour 2017 bij Cinema Middelburg!
Lees ook:Avond van de Franse Film bij Cinema Middelburg: La Tendresse!
Lees ook:Cinema Middelburg met avond van de Franse Film: La Tendresse!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>