200.000 euro gevallen op Staatslot verkocht bij Primera Vlissingen!

eurobiljetten
VLISSINGEN – De Hoofdprijs van de Staatsloterijtrekking van woensdag 10 juli 2013 is gevallen op een 1/5 lot dat verkocht is bij Primera Vlissingen aan de Lange Zelke. De winnaar krijgt een bedrag van 200.000 euro belastingvrij uitgekeerd.

De Hoofdprijs van de Staatsloterij is een bedrag van 1 miljoen euro. Omdat de prijs bij de trekking van 10 juli is gevallen 5 x een 1/5 lot wordt het bedrag verdeeld over 5 loten, waarvan de gelukkige bezitters dus elk 200.000 euro ontvangen. Een van deze vijf loten is verkocht bij de Primera in Vlissingen.
“We zijn heel blij dat we iemand in Vlissingen blij hebben kunnen maken met een grote prijs. Eerder hebben we wel eens een winnend lot van 10.000 euro gehad maar dit zijn natuurlijk echt grote bedragen,” vertelt Harry Van Hal van Primera Vlissingen.

De eerstvolgende trekking van de Staatsloterij is op 10 augustus.

Lees ook:Staatsloterij: 1 miljoen valt via Primera Vlissingen!
Lees ook:2x 100.000 euro gevallen op Staatsloten verkocht in Zeeland!
Lees ook:Staatsloterij: Miljoen in Zuid-Beveland!
Lees ook:Zeeuw 100.000 euro rijker!
Lees ook:Zeeuw wint 15 miljoen in Staatsloterij!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>