Zeeland viert de zomer!


ZOUTELANDE – Zeeland viert de zomer! En hoe!?! De stranden zijn goed gevuld met de Zeeuwen en de talloze toeristen, in de steden en dorpen is het druk, de terrassen zitten behoorlijk vol en er zijn allerlei extra activiteiten en evenementen zoals zomermarkten en kermissen.

Natuurlijk zijn er ook volop mogelijkheden om attracties te bezoeken, zoals musea en bijvoorbeeld Mini Mundi, voetbalmuseum Voetbal Experience in Middelburg, Speelcircus Bambini en Het Arsenaal in Vlissingen. Ook als de zon er even niet is, dan blijft er van alles te doen.

Vandaag in Zeeland: Ongeveer 24 graden.

Dus zingen wij in koor…..

Lees ook:Zeeland Attracties opent Zeeuwse winkel in Vlissingen
Lees ook:Het Arsenaal en Speelcircus Bambini in Vlissingen in andere handen!
Lees ook:De Zeeland Attractie Zomer voucher!
Lees ook:De Zeeland Attractie Seizoenspas!
Lees ook:Kampioenschap plasstampen bij Mini Mundi!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>