Oproep voor aanbieders van jeugdzorg, gefinancierd vanuit AWBZ of Zorgverzekeringswet!

jeugdzorgVLISSINGEN – De gemeente Vlissingen meldt dat per 1 januari 2015 de nieuwe Jeugdwet in werking treedt. Gemeenten zijn dan verantwoordelijk voor de zorg voor jeugd. Dit betreft tevens de geestelijke gezondheidszorg voor jeugd en de zorg voor kinderen met een verstandelijke beperking. De Zeeuwse gemeenten voeren nu een inventarisatie uit om de continuïteit van de zorg voor de Zeeuwse jeugd te waarborgen in 2015.

Een gemeentewoordvoerder: “Om te inventariseren welke zorg momenteel wordt geboden aan Zeeuwse kinderen en jongeren, willen wij graag in gesprek met de huidige aanbieders van zorg voor jeugd. Het gaat hierbij onder meer om vrij gevestigde jeugdzorgorganisaties, psychologen, psychiaters, inclusief de dagbesteding en begeleiding, die nu niet door gemeenten gefinancierd worden.

Heeft u hierover op vrijdag 19 juli géén oproep per e-mail ontvangen? Dan vragen wij u contact op te nemen met de Transitiemanager Jeugdzorg namens de dertien Zeeuwse gemeenten, mevrouw Janine van Niel, telefoon: 06-33793723 of per mail: [email protected].”

Lees ook:Provincie: Geen jeugdzorg meer!
Lees ook:Hoe verandert mijn zorg?
Lees ook:Psychiatrische afdeling 50 jaar!
Lees ook:Vlissingse ouders gaan op stap…..
Lees ook:Miljarden voor jeugdzorg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>